DOLAR 34,2888 0.49%
EURO 37,2324 0.44%
ALTIN 2.979,250,85
BITCOIN 23249041.27854%
İstanbul
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

AKP’giller’in Şeriatçı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Laik eğitime ve kadınlara saldırılarına hız kesmeden devam ediyor!
  • Halkçı Kamu Emekçileri
  • Haberler
  • AKP’giller’in Şeriatçı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Laik eğitime ve kadınlara saldırılarına hız kesmeden devam ediyor!
215 okunma

AKP’giller’in Şeriatçı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Laik eğitime ve kadınlara saldırılarına hız kesmeden devam ediyor!

ABONE OL
21 Eylül 2024 15:09
AKP’giller’in Şeriatçı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Laik eğitime ve kadınlara saldırılarına hız kesmeden devam ediyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Çok kısa bir süre önce, okul yönetimi öğrenci velileri ile sınav öncesinde yaptığı bilgilendirme toplantısında, “Bu okulda namaz, başörtüsü, Kuran, oruç tartışılamaz”, “Biz Müslümanların tarafındayız. O yüzden şort giyen öğrenciye de karışırız, başörtüsü takmayan öğrenciye de karışırız, sokakta da yapıyoruz bunu” diyerek tehditler savuran ve başını kapatmayan kız çocuklarımızın müdürlüğünü yaptığı okulda okuyamayacağını söylemiyle gündeme gelen AKP’giller’in okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, beslediği Ortaçağcı emelleri doğrultusunda, Laik Cumhuriyet’e saldırmaya hız kesmeden devam ediyor.

20. 09 2024 tarihli basına yansıyan haberlerde, Ortaçağcı gerici Kırbıyık’ın, bu kez de okulundaki kadın müdür yardımcısının kapısını tekmeleyerek kırdığı ve kadın müdür yardımcısına yaklaşık bir yıldır mobbing uyguladığı yer aldı.

Israrla söylüyor, yazıyoruz bu olay tekil bir olay değildir diye.Yine ısrarla söylüyor, yazıyoruz. Bunlar, Laik Cumhuriyet Okullarını Peşaver Medreselerine çevirmekle görevli, kadınlarımızı, küçücük kız çocuklarımızı birer Ortaçağ kölesi-cariyesi yapma iğrenç özlemleriyle yanıp tutuşan hainlerdir. Bunlar özel seçilmiş kadrolardır, birçok siyasetçi ve aydınının sandığının tam aksine bunlar liyakatsiz filan değildir. Bunlar AKP’gillerin taşlarını ördükleri Ortaçağcı Faşist Din Devletinin liyakatli kadrolarıdır. Bu anlaşılmadan, başta Türk eğitim sistemi olmak üzere Türkiye’nin hiçbir problemi tam olarak anlaşılamaz.

Dolayısıyla Türkiye için laiklik, laik ve bilimsel eğitim hava kadar, su kadar önemli ve değerlidir.

Halkçı Kamu Emekçileri olarak demokratik, laik, bilimsel ve parasız eğitim mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Güzel yurdumuzun Taliban Afganistan’ı gibi Ortaçağcı Faşist Din Devletine götürülmesine izin vermeyeceğiz. (21.09.2024)

Halkçı Kamu Emekçileri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r